مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل منزل توسط زوجه

با سلام خدمت شما عزیزان.

همسر من در خرداد ماه اقدام به تعویض قفل منزل کرد. جلسه مشاوره برای طلاق توافقی ميرفتیم و امید به مشاوره داشتم که زندگیمون درست شه. اما بعد از جلسه چهارم مشاوره، رفت مهریه اش رو گذاشت اجرا و کلا ورق برگشت. من هم حکم الزام به تمکین گرفتم و قطعی شده.
الان هر چقدر به خانومم پیام می‌دم که کلید خونه رو به من هم بده که من هم بتونم در اون خونه زندگی کنم. هیچ جوابی نمیده. خانه به نام من و مادرم هست.
آیا میتونم برم قفل منزل رو بشکنم و وارد بشم؟ یا باید جایی شکایت کنم؟ چطوری میتونم به خونه خودم برگردم؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.در زمانی که ازورودشماممانعت میکند با110تماس بگیریدو بعد میتوانید شکایت ممانعت از حق انجام بدهید.