مشاوره حقوقی رایگان - اجازه تعویض قفل در ورودی منزل

همسر بنده 3 ماه است منزل را ترک کرده و بدون دادن نفقه ، فقط دو مرحله در خانه را باز کرده و ناگهانی وارد شده و من و دخترم را مورد ضرب و شتم قرار داده و رفته و ما اصلا امنیت جانی از ورود ناگهانی و آزار ایشان نداریم و مدام احساس خطر می کنیم البته بنده بابت ضرب و جرح مرحله دوم به پزشکی قانونی مراجعه کرده و از ایشان شکایت کرده ام که در دست بررسی می باشد .
از آنجا که این آپارتمان سه دانگ سه دانگ به نام ایشان و بنده است
بنده به چه شکلی میتوانم قفل در خانه را به منظور احساس امنیت جانی ، تعویض کنم که از نظر قانونی مانعی نداشته باشد ؟؟؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ضرب و جرح و ترک انفاق شکایت کنید و از دادگاه اجازه تعویض قفل درب را بگیرید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را از طریق مشاوره تلفنی سایت ارائه فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba )