مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و استراداد طفل

شوهر خانم خانم کتک زده درب منزل قفل کرده خانم تو خونه حبس کرده و بچه 8ماه رو ازش گرفت خانم. به کمک مامورین انتظامی از حبس تو خونه نجات پیدا میگن الان چند هفته ای خونه پدرش هست میخواد طفل شیر خوارش از پدر بچه بگیره

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام با مراجعه به دادگاه خانواده محل استرداد طفل تحت حضانت رو بخواهید با دستور موقت .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
تازمانیکه زن وشوهر درقید زوجیت هستند حضانت اطفال باهردوی پدر ومادر است لکن درصورت طلاق وجدایی تا هفت سالگی بامادر وسپس باپدر است