مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام به دلیل اختلافی که با شوهرم داشتم، به منزل پدری آمدم، و ایشان دادخواست تمکین دادند، بعد از حضور در دادگاه، قاضی، دست نوشته ای. را به امضای ما رساند، و هیچ سوالی از ما نکرد فقط از من پرسید تمکین می کنی یا نه که گفتم بله، قاضی گفت تشریف ببرید تا حکم شما ظرف بیست روز ابلاغ بشه و درصورت آمادگی اعلام بفرمایید تا با مامور مراجعه کنید. دو سوال دارم، اولا آیا قبل از ابلاغ حکم من می تونم به منزل شوهر مراجعه کنم؟؟؟ دوما. آیا این حکم تاثیری بر تقسیط سریعتر مهریه، دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام بله شما میتوانید به منزل همسر برگردید و در صورت ممانعت با 110 تماس بگیرید تا موضوع صورتجلسه گردد . رای تمکین تاثیری بر روند دادگاه مهریه ندارد .

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. رفتن شما به منزل مشترک ممانعتی ندارد.ضمنا این موضوع(تمکین) تاثیری بر موضوع مهریه و تقسیط آن ندارد.