مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد یا تاخیر

با سلام. اینجانب سال گذشته میوه های باغ فردی را اجاره نمودم.. بعد از مدتی بخاطر وجود خیار عیب و توافق نکردن صاحب باغ از وی شکایت نمودم.
بنده بخاطر داشتن عیب در مرکبات باغ که مسئول اصلی آن صاحب باغ بوده است متحمل 200میلیون خسارت از جیب خودم شده ام...
با ارزیابی کارشناس یک نفره و بعدا سه نفره حدود 120میلیون ارش یا همان خسارت برای ما تعیین شده است و طبق دو رواق قبلی مجدد توسط صاحب باغ مورد اعتراض واقع شده است.. با این اوصاف و با وجود تورم بالا علنا ارزش 200میلیون بنده به کمتر از نصف کاهش پیدا کرده است و با این اوصاف تا صدور رای قطعی بیشترم کاهش خواهد یافت...
آیا در صورت اعلان رای قطعی میتوان درخواست دیرکرد مبلغ را نمود یا خیر؟؟؟یا مبلغ پرداختی توسط خوانده همان مبلغ موجود در نظر کارشناسی خواهد بود؟؟
با سپاس

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام مبلغ محکومیت همان مبلغ اعلامی کارشناسی خواهد بود

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بستگی به خواسته شما در دادخواست دارد اگر تقاضای خسارت درتاخیر و تادیه کرده باشید دادگاه به این خواسته هم رسیدگی میکند