مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

با سلام
برادر اینجانب حدود 7سال پیش بر اثر سانحه تصادف فوت نموده هست.. از وی کودکی دختر حدودا هشت ساله باقی است که به همراه مادرش در حال زندگی کردن هست.. همسر برادر بنده در منزل پدری خود بهمراه برادرزاده هشت ساله اینجانب ساکن هست..
پدر بنده که پدربزرگ دختر برادرم میباشد در قید حیات هست.. آیا در صورت ازدواج مجدد همسر برادرم و ازین خاطر که برادرزاده اینجانب دختر میباشد و ما حاضر نیستیم که زیر دست ناپدری بزرگ شود، پدرم میتواند حضانت و نگهداری برادرزاده ام را برعهده بگیرد؟؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورت ازدواج مجدد حضانت مادر همچنان باقی است و نمیتوان حضانت را از وی سلب نمود مگر مصلحت کودک ایجاب نماید که تشخیص مصلحت با دادگاه است

پرسشگر :

چه راههایی برای گرفتن حضانت موجود است؟؟ آیا صرف اینکه کودک دختر میباشد و با توجه به گزارشات بیشمار از داستانهای ناپدری و دختران در جامعه موجود است میتوان حضانت را بر عهده گرفت؟؟ یا بایستی به دلایل دیگری استناد نماییم؟؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

حضانت حق و تکلیف ابوین است با لحاظ شرایطی ممکن است