مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام. من با خانومم تصمیم گرفتیم که با طلاق توافقی جدا بشیم. قبل از طلاق توافق این بود که من هر موقع توان مالی داشتم بتونم 14 عدد مهریه ایشون و بدم. وکیلش نامه ای تنظیم کرد و در اون توان مالی من و قید کرد و منم امضا کردم. روزی که رفتیم دادگاه خانوم قاضی گفت ما همچین قانونی نداریم و اگر خانومه شما اقدام کرد برای سکه شما هم باید دادخواست اعسار رد کنین تا رسیدگی بشه. الان که یک سال رد شده خانومم از طریق اداره ثبت سکه ها رو اجرا گذاشته. می خواستم بدونم من برگه وکیلش با ضمن این شرط امضا کردم. چرا قاضی این جور گفته. اون برگه داخله پروندم هستش و منم الان ندارم که بدم. لطف کنید بگین چی کار کنم.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام در صورتی که مالی ندارید بعد از دادخواست و محکومیت میتوانید دادخواست اعسار داده و به صورت اقساطی پرداخت نمایید