مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهريه

سلام، وقت بخير.
من ساكن خارج از كشور هستم. سه دانگ ملك دارم و ميخواهم مقداري از مهريه همسرم را كه عندالمطالبه هست به خواست خودم پرداخت كنم. ايشان مهريه را به اجرا نگذاشته اند. آيا وكيل من در ايران ميتوان اين كار را انجام دهد و اين كه چه وكالتي بايد داشته باشد؟

با تشكر.

پاسخ ها :

مريم  عشري

سرکار خانم مريم عشري :

سلام. در صورتیکه قصد پرداخت مهریه همسرتان را داشته باشید در ابتدا باید با همسرتان هماهنگی لازم انجام شود تا ایشان با اینکار موافقت نمایند و در ضمن رسید محکمه پسندی مبنی براینکه نصف مهریه را از شما دریافت کرده اند به شما بدهند.
2- شما می توانید از طریق سفارت خانه ایران در کشور اقامتگاه، وکالت در پرداخت نیمی از مهریه زوجه در ازای هر شرط مورد نظرتان را بدهید
3-اگر قصد فروش ملک را دارید لازم است وکالت فروش ملک را با قیود و شروط مشخص از جمله فروش ملک و تادیه ثمن آن به زوجه بابت نصف مهریه و... به وکیل بدهید
در این کار دقت فرموه و حتما زوجه را به وکیل جهت هماهنگی های لازم معرفی نمایید.