مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام. بی زحمت راهنمایی بفرمایین. نسبت به شکایت ع علیه الف دائر بر ضرب و جرح عمدی جلب به دادرسی و نسبت به شکایت ع دائر بر ضرب و جرح عمدی قرار موقوفی تعقیب صادر شد این متن ابلاغیه هست میخواستم بدونم این رای به نفع چه کسی صادر شده و اینکه تو ابلاغیه قبیلی نوشته بود که بزه انتسابی ضرباتی که به ع وارد شده بوده محرز تشخیص داده شده راستش ما درگیری داشتیم که سر و صورتمون زخمی شده بود شکایت کردیم نهایتا این رای صادر شد اگه به نفع الف صادر شده من میتوانم اعتراض کنم یا نه ممنون میشم با تشکر از برنامه و وبسایتتون

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام قسمت اول سوال یعنی الف به جهت ضرب و شتم ع در دادگاه محاکمه خواهد شد . قسمت دوم سوال ناقص است و مشخص نیست موقوفی تعقیب برای شکایت علیه چه کسی صادر شده