مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد اجاره در دوران پیک کرونا

سلام جناب وکیل محترم

بنده اجاره نامه ام در تاریخ 1399/11/1 به اتمام میرسه . مالک در 1399/9/10 طی تماسی تلفنی گفتن منزل رو می‌خوان که خالی بگذراند و دیگه اجازه ندهند و گفتن زودتر تخلیه کن . در ضمن بنده آپارتمان رو 300م رهن کرده ام و خودم و همسرم و نوزادم در آپارتمان ایشان زندگی میکنیم . و مالک در این مجتمع 6 واحد دارند وقتی بهشون گفتم بنده که نوزاد دارم و سخته تو اوج کرونا و زمستون تخلیه کنم گفتن زودتر تخلیه کن و تمدید نمیکنم . میخواستم ببینم راهکاری دارم حداقل تا برج 2 اردیبهشت ماه تمدید کنم که کرونا لعنتی شرش کنده بشه و بعدش تخلیه کنم ... میتونم شورایی یا جایی برم درخواست کمک کنم که حداقل 2یا 3 ماه فرصت بگیرم
ممنون میشم کمکم کنین ‌‌‌‌.... اعصابم بدجور بهم ریخته وقتی زنگ زد تموم دنیا سرم خراب شد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در حال حاضر رای تخلیه صادر نمی‌شود مگر در شرایط خاص. ومعمولا با افزایش 15 الی 20 درصدی قرارداد ها تمدید میشوند