مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره در دوران کرونا

سلام.
من مستاجر هستم و مهلت قرارداد من تا پایان مرداد 1400 می باشد. صاحب خانه گفته باید بلند بشوی و خودم میخواهم بیایم و بشینم. در صورتی که چند تا خونه دارد. من گفتم هر چقدر بخواهی من اضافه میکنم ولی قبول نکرده است. میخواستم ببینم با شرایط کرونا میتواند کاری کند؟ لطفا راهنمایی ام کنید که چی کار کنم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه اعلام کنید که قرارداد را طبق مصوبه دولت تمدید می کنید