مشاوره حقوقی رایگان - خودرو دارای دستور قضایی میباشد

باسلام و وقت بخیر و تقدیر و تشکر
با همسرم بعد از یک هفته ازدواج مشکل پیدا کردم و از طریق ثبت 1/4 از حقوقم رو توقیف کردند و واریز میشه به ایشون
و بعد از یکسال نصف مهریه رو از طریق دادگاه گذاشتن اجرا و فقط یه پراید مدل 86 دارم که از 5سال پیش با وکالت تام به نامم هستش
امروز کنجکاو شدم و رفتم از مامور راهنمایی استعلام گرفتم و ایشون گفتند خودروی شما توقیف شدن
سوالم این بود مگه میشه آخه سندش با وکالت به اسممه و آخرش چجور میشه؟؟؟ وسیله ی کارمه و باید با ماشین برم محل کار و ...

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام خودروی شما قابل توقیف است و وسیله ی کار محسوب نمی شود