مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام من یک واحد آپارتمان پیش فروش خریداری کردم یکی از چک. ها به تاریخ 15 برج صادر شد یکی از بندهای قرارداد این بود که به شرط پاس نشدن تا 48 ساعت معامله فسخ می گردد. در تاریخ 15 ام و 48 ساعت بعد چک مذکور به بانک ارایه نشد و 25 همان ماه به بانک ارایه و برگشت خورد اما 24 ساعت بعد تامین موجودی شد
آیا این 48 ساعت فرصت پاس کردن چک است ؟ در دادگاه این طور بیان کردند که از تاریخ چک 10 روز گذشته ولی در این 10 روز رجوع به بانک انجام نشد .
در ضمن برای چک دوم که تاریخ 30 برج بوده رجوع و مبلغ آن چک در حساب بوده ایا با ارجاع چک دوم حق فسخ از چک اول برداشته می شود چون برای فسخ معامله 20 روز بعد دادخواست تایید فسخ داده شد
و آیا بدون دادن اظهارنامه فسخ می توان دادخواست تایید فسخ را داد؟
با تشکر

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

رویه قضایی بدوافسخ را نمیپذیرد ابتدا فروشنده باید مطالبه ثمن کند درصورت عدم پرداخت الزام خریدار اگر ندهد طرق وصول طلب نهایت خریدار باید راضی به اقاله یا فسخ شود سپس دادخواست تایید فسخ باید داد بدوا تایید فسخ رد خواهدشد