مشاوره حقوقی رایگان - اثبات كارفرما بابت اينكه كارمندش سه ساعت مشغول بوده است

با سلام
بنده كارفرما هستم ؛ كارمند من ١.٥ سال پيش من مشغول فعاليت بوده ؛ بصورت شفاهي طي كردم حقوقش رو و گفتم از سال بعد بيمه ات رو رد ميكنم
بيمه بر اساس ساعت كاريش كه سه ساعت بوده رد كردم ؛ حالا شكايت كرده و حق رو به اون دادن ؛ و ميگن مقصر هستي چون قرارداد نداري ؛ در صورتيكه من اسمس ازشون زياد دارم كه مشخص ميكنه ايشون فقط سه ساعت كار ميكرده

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.پیامک جزو قراین است و دلیل محسوب نمی شود