مشاوره حقوقی رایگان - بیمه واریزی شرکت

با سلام و خسته نباشید
من تا اخر برج 1 سال 99 در یک شرکت کار میکردم ... روز ششم برج 2 رفتم بیمه درخواست بیمه مشاغل ازاد دادم و فرم پر کردم که بیمه خودم را از برج 2 واریز کنم. شرکت قبلی همیشه یک ماه بعد بیمه رو واریز میکنه امروز 3 خرداد هنوز بیمه من توی سایت ثبت نشده. باید بیمه من رو همون روزی که از شرکت اومدم بیرون رد میکرده یا نه یک ماه بعد رد کنه مشکلی نداره ...

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام واریزحق بیمه می بایست پشت سرهم انجام بشه اون شرکت موظفه حق بیمه ماه آخری شمارو وقتی ازشرکت بیرون آمدین واریزکنه ولی شمافرمودید که شرکت یه ماه دیر واریزمیکنه پس باهماهنگی باشرکت بیمه وتوضیح دادن این موضوع به اداره بیمه که شرکت قبلیم واریزحق بیمه رو باتاخیرانجام میده طوری هماهنگ کنید تادرادامه ی روند واریزحق بیمتون مشکلی ایجاد نشه

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام همون ماه باید لیست تنظیم بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید