مشاوره حقوقی رایگان - گردش حساب بانکی

من بازاریاب تبلیغات اینترنتی (اضافه کردن ممبر برای تلگرام و اینستاگرام و..) هستم. روزانه مشتریها به حساب من پول واریز میکنند من سود خودم رو برمیدارم و باقی اون رو به حساب کارفرمام واریز میکنم. که در اینصورت سالیانه گردش حساب بانکیم بیشتر از 5 میلیارد میشه. من شغل دیگه ای ندارم و جایی هم ثبت نشده که شغل من بازاریابی هستش و اینکار مجوزی هم نداره که من بگیرم و قانون و دولت نمیدونند واریزی و انتقال پول از حساب من بابت چی هستش. چکاری باید انجام بدم که حسابم جز حسابهای مشکوک و مظنون به پولشویی تلقی نشه و مشکل قانونی برام پیش نیاد؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.حتما با کارفرما باید قرارداد داشته باشید و در آن قید کنید که مبالغ به حساب شما و بعد کسر دستمزد شما متعلق به ایشان است.