مشاوره حقوقی رایگان - ده سال از تاریخ چکی که به شرکت دادم گذشته و حدود شش سال پیش هم محکوم به پرداخت شدم

بنده مغازه داشتم و از یه شرکت جنس میخریدم یک چک بدون تاریخ و بدون امضا به مبلغ بیست میلیون جهت تضمین به شرکت دادم ولی در وجه شرکت نوشته شده. بعدا ورشکست شدم و مغازه ام کلا بسته شد. شرکت در حالیکه من حدود یازده میلیون از حسابم باقی مونده بود کل مبلغ چک رو برگشت زد. خودشون تاریخ زده بودن و امضای منم پای چک نیست. تاریخ چک سال هشتاد و نه زده شده. سال 93 منو محکوم به پرداخت کردن و یه توافق کردیم که بصورت اقساط من بهشون پرداخت کنم ولی بعلت عدم تمکن مالی نتونستم پرداخت کنم. دیگه خبری از شرکت نشد تا امروز که سال نود و نه است و ده سال از تاریخ چک گذشته و بیشتر از شش سال از اون حکم قبلی گذشته دوباره یک وکیل دیگه رفته شکایت کرده. ایا باتوجه به گذشت ده سال از تاریخ چک میتوانند بر علیه من حکم بگیرن

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.اگر روی چک یک بار اقدام کرده باشند نمیتوانند دوباره اقدام کنند .حتما وکیل دوم برای اجرای همان حکم قبلی رفته است.ضمنا اگر شما امضا ی شما نبوده می توانستید دفاع کنید و ادعای جعل و انکار کنید.در هر صورت نمیتوانند برای یک چک حکم مجدد بگیرند