مشاوره حقوقی رایگان - نرخ دیه

سلام من در اثر درگیری صورتم از دوجا با تیغ موکت بر اسیب دیده پس از شکایت جوابیه پزشکی قانونی به صورته
بریدگی بخیه شده زیر چشم چپ که تا جلوی بینی امتداد یافته است (متلاحمه)
جراحت بخیه شده سمت چپ صورت روی فک تحتانی که به مخاط داخلی دهان راه پیدا کرده است (متلاحمه) ضایعات به علت اصابت به چشم قرمز شده نامعلوم و دوماه فعلا طول درمان صادر شده
نرخ دیه ای که تعلق میگیرد چه مقدار است
با سپاس لطفا اگر امکان دارد راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دیه دو بریدگی شما 13.860.000 تومان میباشد

پرسشگر :

سلام چرا انقد کم میشه بیشتر توضیح بدین با چند تا وکیل حرف زدم و عکس نشون دادم وچند تا از کارشناسان پزشک قانونی گفتند 20 تا شتر حداقل میشه ممنون از راهنمایی و جوابتون

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

سلام مجدد مطابق ماده 709 قانون مجازات اسلامی دیه جراحت متلاحمه 3 درصد دیه کامل است که دو متلاحمه 6 درصد خواهد شد