مشاوره حقوقی رایگان - رفع تصرف

سلام. در اراضی مربوط به واگذاری هیئت هفت نفره که سندمشاع بیع شرط دارند و بصورت مفروزالرعیه سهامداران بین خود تقسیم کردن, درچنین شرایطی یک قطعه که متعلق به پنج نفر هست نماینده تقسیمها و بقیه سهامداران شاهد هستن, دراین قطعه که همه سهم مساوی دارن باید بین همه مساوی تقسیم شود, تقسیمها بدون متر با شمارش دسته بیل انجام شده, بعد از چندین سال اکنون ما مجبور به متر زمین شدیم متوجه شدیم که تصرفی بنده کمتر از بقیه شرکاست, و همسایه بیشتر از همه شرکا تصرفی دارد, شریک همسایه, پنج هزار بیشتر از من تصرفی دارد یعنی او بیش از حصه و من کمتر از حصه, چگونه باید طرح دعوی نمود بنده طرح خلع ید نمودم با وجود تایید کسری توسط کارشناس دعوی رد شد, ممنون راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

ابطال تقسیم وابطال اسناد رسمی اگر صادر شده والزام به تفکیک علیه سایرین بایدمطرح کنید
خلع ید نادرست است
میتوانید درخواست افراز به ثبت بدهید البته اگر اسناد صادرنشده