مشاوره حقوقی رایگان - دعوای کیفری علیه سازنده ملک که بدون اطلاع خریدار ملک از روی سند وام اخذ نموده

بنده یک واحد اپارتمانی خریداری کردم سال93 بصورت پیش خرید در بنگاه معاملات ملکی بدون ثبت در دفترخانه اسناد رسمی بعداز اینکه سازنده ملک رو تحویل بنده داد با هزار و یک مشکل که به دلیل ساخت غیر اصولی سازه با دیگر خریداران اقدام به طرح دعوای حقوقی کردیم و ایشان محکوم به پرداخت خسارت برابر نظر کارشناس شدن چند مدت روز پیش بانک با مراجعه به درب ساختمان اعلام کرد قصد دارد واحدهای این ساختمان رو به دلیل عدم پرداخت اقساط تسهیلات بصورت مزاید به فروش برساند،،،،
سوال بنده اینه آیا میشه بصورت کیفری ایشان را تحت پیگرد قانونی قرار داد؟؟
باتوجه به قانون پیش فروش آپارتمان که سازنده مکلف به ثبت ملک در دفترخانه اسناد رسمی هست چی؟ میشه از این طریق علیه ایشان شکایت کیفری کرد؟؟؟
در خصوص وام که بدون اطلاع ما از بانک اخذ کرده چی؟

پاسخ ها :

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

الزام به تنظیم سند الزام به اخذ پایانکار وتفکیکی الزام به فک رهن علیه سازنده باستناد مبایعه نامه که دارید مطرح کنید