مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودروی لیزینگی

باسلام من سال96 یک خودرو پراید131 از نمایشگاه خریدم بعد یه سال دوقسط شرکت سایپا رو ندادم بعد صاحب نمایشگاه الان میگه ماشین توقیفه البته من خودم زنگ زدم شرکت سایپا گفت معوق داره ولی توقیف نداره بهت مهلت میدم که پرداخت کنی ولی الان صاحب نمایشگاهی میگه قرارداد و سند ابطال شده من نمیدونم چیکار کنم حرف شرکت رو گوش کنم یا این نمایشگاهی رو گوش کنم مرسی راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در قرارداد شما با نمایشگاه خودرو چنین حق فسخی به طرف شما داده شده است؟ لطفا قرار داد رو به دقت مطالعه فرمایید ودر صورت لزوم با وکیل مراجعه کنید

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

طرف قرارداد اقساط اگر شرکت بوده درسته ...میتوانید به شماره گذاری یا ستاد ترخیص مراجعه وببینید ایا سند توقیف یانه