مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین و بازگشت به خانه

با سلام خانم من سه هفتس از خانه رفته و با توجه به اینکه قصد تخلیه خانه را داشت قفل خانه را عوض کردم ولی وسایل شخصی خودش رو برده قبل عوض کردن تو دادگاه نفقه هم گفته تمکین نمیکنم نفقه نمیدم. الان با اینکه خانم منه هیچ ارتباطی باهام نداره و من نمیدونم کجاس و چیکار میکنه گوشیشم خاموش کرده الان من بلاتکلیفم و نمیخوام طلاق بدم. ایشان هم مهریه اجرا گذاشته و فقط میگه مهریمو میخوام. الان من چیکار کنم اظهارنامه بدم یا کار دیگه؟؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

اظهار نامه ارسال کنید و پس از آن دعوی الزام به تمکین در مورد مهریه نیز می توانید اعسار بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.برای عدم تمکین ابتدا اظهارنامه ارسال کنید.

رامين  مهرآساء

رامين مهرآساء :

ابتدا الزام به تمکین باعدم تمکین ایشان تجویز ازدواج مجدد بدهید اینها ربطی به مطالبه مهریه ندارد