مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام و خسته نباشید
ما ساکن یک ساختمان 14 واحده هستیم که حدود 5 سال پیش ، خریداری کردیم ولی بدلایل مشکلات آتش نشانی و شهرداری و ... هنوز سند به نام خریدار صادر نشده البته 7 واحد هم هنوز فروخته نشده ولی واحدها حدود 4 سال پیش تحویل گرفته شده و ساکن هستیم البته متاسفانه عدم حضور هم نگرفتیم البته یکی از واحدها عدم حضور گرفته است .
توضیح 1 اینکه سازندگان 3 نفر شریک هستند
توضیح 2 - اینکه مراحل کار گرفتن پایان کار پیش می رود ولی خیلی کند
سئوال 1- با توجه به تاخیر طولانی مدت در گرفتن پایان کار و انتقال سند و نداشتن عدم حضور چه راهی پیشنهاد میشود که در آینده دچار مشکل نشویم . و یا در صورت فوت یکی از شرکا آیا مشکلی پیش خواهد امد ؟
سئوال 2- در حال حاضر با توجه به توضیحات فوق ساختمان یه سری هزینه های اساسی داره مثل تعمیر پشت بام که با توجه به نوساز بودن باید کل ایزوگامش عوض بشه یا لوله کشیهای داخل واحدها اکثرا نشتی داره و ... میخوام ببینم قانونا با توجه به اینکه هنوز سند نزدن این هزینه ها به عهده سازنده هست یا مشترک
با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

شما الزام به تنظیم سند بدهید.البته شرایطی دارد که حتما مشاوره بگیرید.هزینه ها بهعهدده ی مالکین کل واحد هاست