مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با غیبت

سلام خسته نباشید بنده از آبان 83 در یک شرکت مشغول به کار میباشم با توجه به اینکه واحد کاری بنده مشمول سختی کار است حال اگر بنده تا پایان بیست سال یعنی آبان 1403 حدود 180 روز غیبت در سابقه من ثبت شود و با توجه به قانون جدید 365 روز در بیست سال که حالت متوالی کار از بین نمیرود حال سوال بنده این است که تکلیف آن 180 روز چه میشود آیا به ازای تعداد روزهایی که بیمه رد نشده است به همان تعداد روز باید اضافه تر بمانم یا نه ‌؟ به طور کلی اینکه آبان 1403 بنده بازنشستم یا آن 180 روز را باید اضافه تر بمانم
ببخشید که جمله بندی درستی ندارم ممنون میشوم کا پاسخ مرا بدهید