مشاوره حقوقی رایگان - شکستن دستور موقت

با سلام
خسته نباشید
همسرم دستور موقت حضانت 2تا دخترم که زیر 7سال هست رو گرفتن و من دستور دیدار هفتگی رو
با توجه به اینکه زمان رسیدگی به پرونده آذر ماه است و خانمم رسیدگی کامل به بچه هارو انجام نمیده و اینکه خانمم محکومیت رابطه نامشروع داره و همچنین در یک مورد که یکی از دخترام بخاطر عامل ویروسی صورت و تمام بدنش جوش ویروسی زده و طبق صحبت دختر بزرگم که 5ساله که هیچکس دخترم را به دکتر نبرده
همچنین به گفته هر دو دخترم ،همسرم 2دست لباس بچه ها را نیز پاره کرده است

لذا سوالم این بود که میتوان لایحه ای به اجرای احکام یا شعبه رسیدگی ارایه کرد بابت شکست دستور موقت همسرم و صدور دستور موقت به نفع خودم
ممنون میشم جواب منو بدین
با تشکر

پاسخ ها :

پژمان   دادخواه دستجردي

جناب آقای پژمان   دادخواه دستجردي:

سلام در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر برای حضانت میتوانید سلب حضانت کنید

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

دعوی اصلی همسر شما که به تبه ان دستور موقت گرفتند تحت چه عنوانی اقامه شده است؟؟؟