مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر به دلیل آزار و اذیت

سلام . من برادرم در نبود پدر در منزل همیشه رفتار خشونت آمیزی داره و تهدید به زدن میکنه. ولی به اون شکل تا الان من رو نزده. یعنی در حد هل دادن و این که محکم دستم رو بگیره و یا بچرخونه و به وسایل من یا خونه آسیب میزنه و خیلی هم آدم حسودی هست. من از لحاظ روانی اصلا آرامش ندارم. میخواستم بپرسم میشه به عنوان خشونت خانگی ازش شکایت کنم یا فقط در صورتی میشه شکایت کرد که آسیب فیزیکی شدید باشه؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید بابت تهدید و خشونت شکایت کنید ولی باید شاهد و مدرک داشته باشید. ابتدا با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید