مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه

باسلام و خسته نباشید.
اینجانب ابتدای آبان ماه به علت پیچ خوردگی مچ پای راست مجبور شدم به دکتر متخصص ارتوپدی مراجعه و ایشان دستور گچ گیری را داده و لوازم مورد نیاز را تهیه و گچ گیری انجام شد.
مبلغ لوازم 1.270.000 ریال و اجرت گچ گیری و ویزیت 5.000.000 ریال فاکتور گرفتم و تحویل خدمات درمانی نمودم. حالا پس از یک هفته تحویل مدارک پیام از سوی بیمه آمده که مبلغ پرداختی بابت لوازم پزشکی 100 هزار تومان و ویزیت و اجرت 150 هزار تومان صادر شده است. این کجای انصاف است که حدود 630 هزار تومان هزینه کنی و مبلغ 250 هزار تومان به شما پرداخت کنند.
خواهشمند است پیگیری نمایید.
ممنونم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز وکلای این سایت مشکلات شمارا پیگیری نمیکنند.شما باید به بیمه مراجعه کنید و پرداختها و نوع بیمه تان را ملاحظه کنید