مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

با عرض سلام خدمت شما، من در یک شرکت مشغول به کار هستم و شغلم نگهبان شب است و چهارده سال است که در این شرکت کار میکنم و دو سال اول را بیمه نکردند با اینکه شغلم نگهبانی شب بود با من قرارداد کارگر ساده میبستند وقتی هم میگفتم جواب میدادند که در لیستی که به بیمه میدهیم درستش میکنیم ولی بعدا متوجه شدم که برای بیمه هم کارگر ساده رد کردند در ضمن حقوق کارگر ساده را نیز به من میدادنند میخواهم بپرسم اگر از کارفرما شکایت کنم و اثبات کنم که شغلم نگهبان شب بوده میتوانم حق و حقوق این چهارده سال را بگیرم یا نه در ضمن من قراردادی هستم و هر سه ماه یکبار قرارداد میبندم و در آخر سال با شرکت تسویه حساب میکنم ولی دوازده سال در این شرکت برایم بیمه رد کردند و جز این شرکت جای دیگری سابقه بیمه ندارم لطفا من رو راهنمایی کنید ممنونم از شما.

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

سلام بله میتونید از طریق اداره کار اقدام کنید . البته ممکنه بعد از اون کارفرما شما را اخراج کنه
ولی در کل میتونید معوقات گذشته را در صورت داشتن دلیل و مدرک دریافت کنید