مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام

برای من پزشک قانونی چنین چیزی نوشته میخواستم ببینم دیه اش چقد میشه؟

جراحت حارصه گوشه خارجی چشم راست ،پلک تحتانی چشم راست ، ست چپ گردن ، آرنج راست ، زانوی چپ هرکدام یکعدد، سمت چپ صورت دو عدد ، فک تحتانی زیر گوش چپ دو عدد ،مچ دست راست سه عدد ،ساعد چپ دو عدد ، 2- کبودی پلک تحتانی چشم راست .ارش جراحت حارصه سمت چپ گردن یک درصد دیه کامل انسان تعیین میگردد. سایر صدمات دیه مقدر دارند.

با تشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. ابتدا منتظر حکم دادگاه باشید. پس از صدور حکم محاسبه میزان دیه امکان پذیر است.

پرسشگر :

یه جواب حدودیم میدادین من ممنون میشدم

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

شما حدودا پانزده درصد دیه دارید هر درصد دو میلیون و سیصدو ده هزار تومانه