مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت دیرکرد پرداخت

باسلام و احترام.
سال 94 خودرویی به مبلغ 7 میلیون به یکی از دوستانم فروختم، ایشون 5میلیون رو پرداخت و بقیه هم قرار شد طی یک فقره چک تا فروردین95 پرداخت شود اگر پرداخت نشد قرارداد فسخ خواهد شد و همینطور درصورت تاخیر در مراجعه انتقال سند روزانه 100تومان جریمه. قرارداد رو در منزل نوشتیم و متاسفانه تاریخ قسط دوم خالی گذاشته شد تا بعد از دریافت چک نوشته شود. اما بعد دریافت خودرو ایشون تحویل چک رو به تعویق انداخت و از پاییز 95 تا 97 بارها با خودش، مامانش و داداشش تماس گرفتم اما بی فایده بود. سال98 از طریق قانون و با وکیل اقدام کردم. قاضی به نفع خریدار حکم داد با این توجیه که فروشنده تا حالا نسبت به درخواست مابقی وجه نداشته. خریدار که تمام تماسها رو تکذیب کرده و من تنها مدرکم صدای ضبط شده مامانشه قاضی گفته تو به خودش نگفتی و به مامانش گفتی!!!!! حالا اگر درخواست دیرکرد بزنم میتونم حداقل مقداری جریمه بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام، مجددأ برای خریدار اظهارنامه ارسال کنید و مبلغ بدهی و خسارات را مطالبه کنید و بعدش با یک دادخواست قانونی پیگیری حق خود رو درخواست کنید