مشاوره حقوقی رایگان - دستور توقیف خودرو

با سلام و خسته نباشید اینجانب خودرو ای با خودرو طرف معامله تعویض و کل هزینه ی مابعد التفاوت پرداخت و در بنگاه خودرو ثبت گردیده و با توجه طرف مقابل از شهرهای اطراف شهرستان بوده سند خودروی خود به همراه نداشته و بنده نیز سند خودرو خود را به وی نداده و با این شرط که سند در مقابل سند تعویض و کارهای تعویض پلاک و... صورت گیرد-حال طرف مقابل معامله که فردی کلاهبردار بوده و سند خودرو بنده را روز بعد با ترفند و دروغ از بنگاه گرفته و متواری شده-لذا اینجانب از وی شکایت نمودم و پس از چند ماه دادگاه با انجام مراحل قانونی دستور تعویض پلاک در حضور نماینده دادگاه به راهور شهرستان داده-حال اینجانب به جهت تعویض پلاک مراجعه که در سیستم راهور شهرستان طرف معامله به علت اختلاف مالی دستور توقیف خودرو ثبت شده که تعویض پلاک مقدور نمی باشد، طی بررسی و استعلام گرفته شده طرف معامله اینجانب که قبلا با نفر دیگر در شهرستان خود خودرو را خریداری نموده و با کلاهبرداری هیچ وجهی به حساب وی واریز ننموده و سند خودرو نیز در دست فروشنده اولیه می باشد و به این علت شکایت خود را مطرح و دستور توقیف خودرو ثبت شده لازم به ذکر است که تاریخ شکایت یک ماه بعداز معامله اینجانب بوده و در استعلام اولیه پلیس+10هیچگونه دستور توقیفی در سیستم ثبت نشده بود-لطفا راهنمایی بفرمائید بنده که کل هزینه خودرو خریداری شده رو به فرد متواری پرداخت نموده ام و با پیگیری قانونی چند ماهه از دادگاه شهرستان خود-جهت رفع توقیف خودرو و انجام تعویض پلاک چه اقدامی باید انجام دهم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام...جهت راهنمایی دقیق و قابل استفاده ، بررسی مدارک ضرورت دارد.لازم است روشن شود طرف مقابل که در حال حاضر سند را در اختیار دارد چه شکایتس مطرح نموده و ...پس از بررسی موارد مذکور شاید بتوان راهنمایی مناسبی ارایه کرد.