مشاوره حقوقی رایگان - فرار از ادای دین (مهریه)

سلام 3روز قبل از اینکه درخواست مهریه ام ثبت شود همسرم به طریق صوری ماشین خود را به نام دوستش زده و این در حالی است که در آن تاریخ (تاریخی که وی ماشین را فروخته) از او شکایت کرده بودم و صورت جلسه ای که که وی ترک منزل کرده را داشتم. آیا با داشتن شکایت کلانتری مبنی بر دعوا و اختلافات از ایشان درست در تاریخ انتقال سند آیا میتوانم فرار از ادای دین را ثابت و معامله را باطل کنم؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما علاوه بر موارد فوق دلایل دیگری مبنی بر صوری بودن معامله می‌بایست ارائه دهید. مثل عدم واریز وجه خودرو به حساب همسرتان