مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

باسلام

11سال پیش خودورویی رو به یه بنگاه دار فروختم و اسنادش هم دادم دستش به غیر از برگ سبز. چند نفر بعدش اونو قولنامه کردن. خریدار آخری همون سال بهم گفت ماشین توقیف شده بیا آزادش کن تا برم دنبال سندش. آزادش کردم همونجوری که رفته تا الان نیومده هیچ شماره و آدرسی هم ازش نداشتیم چند روزه اومده میگه که یکساله ماشین توقیف شده سند بدید تا آزادش کنم برم دنبال انتقال سند. من دیگه اعتماد ندارم بهش به بنگاه گفتم حق نداری سند بهش بدی. الان چکار کنم که هم به پول سر سند برسم (250تومن مونده) هم مالکیت و پلاک ماشین از نام من خارج شه. میترسم برای تعویض پلاک امضا بدم اما برای انتقال سند نیاد چون براش هزینه داره. نمیخاد زیاد هزینه کنه

پاسخ ها :

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

سلام شما بايد دادخواست مطالبه وجه ميداديد عليه خريدارتون مطابق مبايعه نامه
و در دادخواست فك پلاك بديد و پلاكتون آزاد كنيد