مشاوره حقوقی رایگان - تعميركار نرم افزاری موبایل

من تعمیرکار تلفن همراه هستم، شخصی با یک گوشی که قفل شده مراجعه کرد و چون برای باز کردن گوشی های جدید اصطلاحا باید (بای.پس.FRP) شود باید سیم کارت دارای PIN Code روی گوشی باشد من از سیم کارت خودم استفاده کردم و گوشی را تعمیر تحویل مشتری دادم کاری که هر روز حداقل چند بار انجام میشود، پس از چند روز شخصی زنگ زد گفت من صاحب گوشیم شما سیم کارتت رو گوشی من بود
آیا صرف استفاده از سیم کارت برای چند دقیقه بر روی گوشی که من اطلاع از سرقتی بودن ان نداشتم حمل بر مجرم بودن بنده است؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

موارد فوق را به دادگاه اعلام نمایید و با شهود اثبات کنید