مشاوره حقوقی رایگان - راه عبور از نهر عمومی

باسلام. جلوی باغ ما نهری است که به اصطلاح نهر عمومی می گویند همه از اونجا آب میبرد یه نفر هست که در مسیر این نهر درخت کاشته الان بنده جهت ارتباط و رفت و آمد به باغم روی اون نهر پل ایجاد کردم که هیچ مزاحمتی هم بر آبرو ندارم اون آقایی الان رفته از دست من شکایتی مبنی بر تصرف عدوانی نموده و ادعا کرده که بنده باعث تخریب و قطع درختان ایشون شده ام میخواستم ببینم حکم این شکایت چی میشه. ممنون

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام اگر شما راه دسترسی جداگانه و خاصی داشته اید حق احداث پل و تاسیس راه جدید و دسترسی برای خود را ندارید مگر با رضایت مالکین محل احداث پل و راه جدید