مشاوره حقوقی رایگان - دیه کارگر روز مزد

سلام. شخصی برای ما کار میکرد اما بدلیل رها شدن حلقه فرغون از بالابر دچار حادثه پارگی کبد شد.
حین جراحی متوجه شدن که داری یک کیست انگلی خطرناک بر روی کبد است.
اگر شکایت کند چند درصد از دیه تعلق میگیرد و پرداختش به چه صورت است؟!

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام میزان دیه وی بر اساس ارش و درصد خاصی که در گواهی پزشکی قانونی تعیین می گردد محاسبه خواهد شد . در قانون ما پارگی کبد دیه ی خاصی ندارد و پزشکی قانونی دیه ی آنرا بر مبنای سطح کل کبد محاسبه خواهد نمود ضمناً کیست انگلی و آثار و تبعات آن هیچ تاثیری در میزان دیه پارگی کبد نخواهد داشت