مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت سیم کارت

سلام خسته نباشید ببخشید دوستم یه مدت توی دفترپیشخوان بود یه مشتری اومده بود که سیم کارت بگیره برگه ی مشخصات و اثرانگشت مشتری پاره شده بود و طوری نبوده که اسکن کنن برای مخابرات و دوستم داخل یه برگه ی جدید مشخصاتشو نوشته و اثرانگشت خودشو زده چون مشتری رفته و برگه ای که اثرانگشت مشتری توش بوده رو ضمیمش کرده آیا چون اثرانگشت دوست من هست اگه اون خط یه زمانی ازش شکایت بشه پای دوستم گیره؟ کپی کارت ملی و شناسنامه مشتری هم هست

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام... در عمل احتمالا خیر.چون اثر انگشت به منظور تایید مندرجات فرم ها از سوی ثبت کننده است و صرفا مربوط به زمانی است که اختلافی پیش بیاید. اما در مورد نفس عمل باید گفت مشخصا کار اشتباه و صد در صد در صورت بروز مشکل دارای عواقبی است. پس بهترین راه اصلاح موضوع و حل آن پیش از بروز مشکل است.

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
سوال مفهوم نیست لکن اگر مالکیت قبلا به شخص دیگری انتقال یافته باشد، بله.