مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اعتراف کتبی از فرد بی سواد

با سلام
بر اثر اعتراف شخصی دیگر و مراجعه متهم به کلانتری و تنبیه بدنی متهم برای اعتراف که امکان پذیر نمیشود بعد از آن نوشتن متن کتبی و گول زدن متهم مبنی بر آزادی و امضا گرفتن از متهم مبنی بر اعتراف در صورتی که بی سواد است بر اثر سخت گیری قاضی و بی خبری خانواده از اصل موضوع پرونده الان متهم در زندان با حکمی که به ناحق برایش صادر شده به سر میبرد.
چگونه میتوان شکایت تنظیم کرد مبنی بر برائت متهم چون فرزند شیر خوار و خانواده اش در سختی به سر ميبرند و متهم با پای خودش به کلانتری رفته است و اتهام وارده احتمالا سرقت بوده است.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام...پرسش شما کاملا مبهم و فهم مساله را سخت تر می کند.