مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام. طی پرداخت 40 میلیون تومان چک رمز دار بین بانکی با یک نفر شریک شدم چک رمز دار از حساب برادرم برداشت و به حساب ایشان واریز شد و ایشان با من یک شراکت نامه تنظیم کردند که اسمی از برادرم در آن نیست. همین طور چک رمز دار در قرارداد نیست و شروع کردیم با دسته چک خودم اقدام به خرید و ایشان به من میگفت اعتبار مال من هست و باید وجه رو به من پرداخت کنی. وجه اجناس رو الان زیر بار نمیره چک براش دادم. الان میخوام از چک رمز دار که واریز شده به حساب ایشان شکایتش کنم. آیا اون با شاهد میتونه ادعا کنه که به من پول داده یا میتونه از طریق جلب ثالث بگه وجه رو به من پرداخت کرده و از من شکایت کنه در واقعیت پرداخت نکرده.

پاسخ ها :

مطالبه مبلغ چک شکایت چک شراکت در کار چک رمزدار ادعای پرداخت وجه چک وجه چک چک