مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مبلغ چک

سلام. یک فقره چک بابت خرید زمین به فردی داده شده است و اون فرد علاوه بر شکایت بر مطالبه مبلغ چک، مطالبه خسارت تادیه و خسارت دادرسی خواسته است. این موارد یعنی چی و این که دادگاه حق به اون میدهد یا نه؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت تاخیر تادیه خسارت تاخیر در پرداخت چک است و خسارت دادرسی هزینه تمبری است که خواهان پرداخت کرده است.
در خصوص چک اگر امضاء جعلی و ... نباشد دادگاه به نفع او حکم صادر می کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله جز خواسته های قانونی تلقی میگردد