مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مبلغ چک

سلام
یک چک به شخصی دادم در سر رسید یک نفر زنگ زد گفت چک را من از نفر اول گرفتم و سرقت شده و چک را مسدود کرد الان اظهارنامه‌ داده که مبلغ چک را به حسابش بریزم و گر نه شکایت می کند و خسارت وهزینه شکایت را از من می گیرد لطفا راهنمایی کنید ایا من باید مبلغ را به حسابش واریز کنم
ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم هستید وجه چک را در بانک محال علیه تامین نمایید هر مشکلی که باشد بین خودشان حل خواهد شد و به شما ارتباطی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما موظف هستید چک را به هر کسی که داده‌اید و در وجه آن صادر کرده‌ایدبپردازید و صورتجلسه نموده و اصل چک را دریافت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به صرف تماس تلفنی لازم نیست اقدامی را انجام دهید.
شما مکلف به پرداخت وجه چک به دارنده چک می‌باشید.