مشاوره حقوقی رایگان - سلام

همسر من موقع ازدواج قبول کرده بود پسرش رو داخل زندگیمون نکنه. اما بعد چند ماه با موافقت من ایشونم وارد زندگیمون شدن... حالا بنا به فشار زیاد تامین مخارج قادر به نگه داشتن پسر همسرم نیستم.. بهشون گفتم و همسرم گفته که اگر پسرم نباشه منم میرم و مهریم رو هم میگیریم. من با خود ایشون هیچ مشکلی ندارم و نمیخوام طلاق بدم.. و درمورد سرپرستی پسرشون هیچ مدرکی توسط من تایید نشده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

‌با سلام از لحاظ قانونی ایشون نمیتونن شما رو اجبار به نگهداری فرزندشون کنن ولی چنانچه مهریه رو اقدام کنن میگیرن به هر حال از لحاظ اخلاقی جدا کردن فرزند از مادر درست نیست و پیشنهاد میگردد با توکل بر خدا نگهداری ایشون رو ادامه بدید .

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

چنانچه در عقدنامه شرط عدم نگهداری فرزند شده میتوننید از طریق دادگاه الزام او را به انجام تعهد بخواهید . از انجائیکه نفقه فرزند بر عهده پدر یا جد پدری است میتوانید از طریق دادگاه الزاام آنان را به پرداخت نفقه بخواهید . در هر حال همسرشما میتواند مهریه خود را به اجرا بگذارد .