مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام. بنده از سال 90 تا 94 در شرکت ... کار میکردم و پیمان کار در همین 4 سال، چند ماه از بیمه ام را رد نکرده. ولی از سال 97 استخدام ارگان شهرداری اهواز شدم و الان در حال کار هستم و پدرم 2 سال جبهه داوطلبانه منطقه جنگی داره. آیا این بخشنامه تبدیل وضعیت 90 تا 95 شامل من میشه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام چکیده موضوع ماده 21قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران واصلاحات والحاقات بعدی ان ناظر به بند و ماده 44 قانون برنامه توسعه پنجم مربوط به تکلیف دستگاههای دولتی برای استخدام 25 درصدازظرفیت استخدامی خودازبین ایثارگران و5 درصداز رزمندگان وفرزندان انان درصورت مطابقت تخصص تحصیلات وداشتن مجوز استخدام ویاخروجی نیرو مربوط می شودکه البته اعتبارقانون نسبت به تبدیل وضعیت مشمول کسانی می باشد که از سال 1390 تا 1395 شاغل بوده اندبارعایت همه شرایط وبرای شروع ایثارگران وخانواده انان باید از بنیاد شهیدورزمندگان از یگان اعزام کننده معرفی نامه دریافت نمایند وموضوع را پیگیری کنندموفق باشید