مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

باسلام به دلیل اختلافی که با شوهرم داشتم، به منزل پدری آمدم، و همسرم دادخواست تمکین دادند،بعد از حضور در دادگاه، قاضی، دست نوشته ای را به امضای ما رساند، و بقدری بداخلاق بود حتی اجازه نداد آن را بخوانیم فقط از من پرسید چرا منزل را ترک کردی گفتم همسرم زنگ زد به پدرم که بیاید مرا ببرد. پرسید تمکین می کنی یا نه که گفتم بله، قاضی گفت برید تا حکم شما ظرف20روز ابلاغ بشه و درصورت آمادگی اعلام بفرمایید تا با مامور مراجعه کنید. چند سوال دارم، سوال اول نوشته ای که قاضی به امضای ما رسانده چه بوده؟ دوم بنظر شما قاضی به من حکم عدم تمکین داده؟ سوم چه مدت زمان از زمان جلسه دادگاه باید. بگذرد تا حکم قاضی به من ابلاغ شود چون من مراجعه کردم به منزل ولی شوهرم گفت برو با ابلاغیه بیا؟ چهارم اجرای این حکم به چه صورت است. یعنی چطور با مامور و دادگاه و شوهرم و من هماهنگی ایجاد میشود، که بنده به منزل مراجعه کنم؟ پنجم آیا همسرم می تواند مراجعه مرا مشروط به مراجعه پدرم به همراه من کند که به قول خودش سنگ هایش را با پدرم وابکند؟ ممنون میشم اگر به هر پنج سوال من جواب بدید. تا مجبور به طرح سوال جدید نباشم، متشکرم

پاسخ ها :

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

سلام شما صورتجلسه دادگاه و اظهارات خودتون امضا كرديد معمولا ظرف يكهفته تا ١٠ روز ابلاغ ميشه ميتونيد به دادگاه هم مراجعه فرماييد
خير پدر شما به مسائل شما مربوط نميشود

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
اگر حساب کاربری دارا باشید از طریق دادگاه رای به حسابتان ابلاغ میگردد و به نظر با طرح سوالات متعدد از مشاوره همکار مستقر در شهر خود استفاده نمایید بهتر به پاسخ برسید.