مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

عرض سلام و آرزوی سلامتی. همسرم به علت مریضی و تنهایی مادرش، با فرزند پنج و نیم ساله ام بیش از یک ماه است که رفته و تلفنی درخواست جدایی کرده است که به مادر مریض و تنهایش در شهرستان کمک کند. چون کسی دیگری را ندارد. ممنون میشوم از منظر حقوقی راهکار درست را راهنمایی بفرمایید که من چی کار بکنم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام شما می توانید ابتدائا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام زوجه به تمکین و بازگشت به منزل مشترک مطرح نمایید.
اما شما را به رعایت صبوری و رعایت مسائل اخلاقی و خداپسندانه توصیه می نمایم