مشاوره حقوقی رایگان - شان عرفی

من کارمند با حقوق 2600 دومیلیون و ششصد دارم مهریه پرداخت می کنم یه خونه با اقساط متعدد دارم اگر بروم منازل سازمانی دولتی بنشینم و خانه را رهن بدهم آیا تاثیری و ارتباطی در مهریه داره و خانم میتواند با ابزار مهریه شاکی شود؟ قیمت خانه حدود 100 صدمیلیون هست؟ شان عرفی چطور تعیین می‌شود؟ باتشکر

پاسخ ها :

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام با توجه به تمکن مالی و وضعیت اقتصادی و خانوادگی شما اعمال میشود بعید نیست که در صورت رهن و یا فروش خانه مربوطه ملک از شمول مستثنیات دین شما خارج بشه و قابل توقیف باشه