مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر ماده 44 قانون اجرای احکام مدنی

منظور از كلمه " قراري دائر به ..... " در ماده ٤٤ قانون اجراي احكام مدني چيست؟ آيا در زمره ساير قرارداد هاي قانوني دادگاه با رعايت مقررات شكلي است يا صرفا نامه اي است كه دادگاه به قسمت اجراي احكام مي دهد؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

با سلام منظور از قراری ... ؛ دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی می باشد لذا شما در طرح دادخواست اعتراض ثالث اجرایی می‌بایست تقاضای( بدوا صدور دستور موقت) نماید تا دادگاه بلافاصله دستور موقت مبنی بر توقف عملیات اجرایی صادر نماید و این دستور را به اجرای احکام جهت جلوگیری از ادامه عملیات اجرایی ارائه نمایید