مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساطی مبلغ چک

با سلام. چند ماه پیش یک چکم برگشت خورده. طرف حسابم رو بسته و اجراییه گرفته. چگونه میتوانم مبلغ چک فوق را تقسیط کنم تا حسابم باز بشه؟ در ضمن اجراییه از سوی شورای حل اختلاف اومده و یک میلیون هم ریختم به حساب بابت همون چک. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

با سلام شما میتوانید با در دست داشتن اجرائیه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و با تنظیم قبلی فرم های مورد نیاز دعوای اعسار مبادرت به طرح دعوای اعسار و تقسیط دیون خود نمایید