مشاوره حقوقی رایگان - تمدید و تعدیل قرارداد

سلام. سرقفلی مغازه تجاری اوقافی را که متولی دارد سال 86 زیر نظر اوقاف شهر اراک خریداری نموده ام. ( این ملک قبلا از موقوفات فرمانفرما و در تصدی اداره اوقاف شهرستان بوده که به موقوفه مسجد سادات تغییر پیدا کرده و در تصاحب متولی در آمده است. قانونی یا غیر قانونی بودن این تغییر موقوفه را نمی دانم و حتی وجود متولی که مصداق قانونی دارد یا نه باز نمی دانم)
هر سه سال یک بار با توجه به توافق و قراردادی که با متولی داشته ایم تا پایان سال 97 این قرارداد تمدید و اجاره به طور کامل پرداخت شد. نا گفته نماند با توجه به توافق متولی در قرارداد آخر با حضور یک شریک و پرداخت 3% بیشتر از اجاره معمول موافقت گردید.
از سال 97 به بعد متولی به یک باره اجاره ماهیانه را که قبلا 35 هزار تومان در ماه بود به 300 هزار تومان در ماه تغییر داد که بنده مخالفت نموده و آن را نپذیرفتم و جهت تمدید و تعدیل قرارداد به اداه کل اوقاف مراجعه نموده و مکاتبات متعددی را داشته و حتی از وی خواسته شده که بر اساس نظر کارشناسی اقدام نماید. اما ایشان بدون توجه به خواسته بنده علی رغم این که اجاره سال 99 و 98 را با توجه نرخ تورم بانک مرکزی دریافت نموده است، بر علیه بنده دادخواست داده و در خواست حکم تخلیه و هزینه دادرسی نموده که چون ایشان مالک نیست شکایت رد شده است.
لازم به ذکر است نامبرده تمام اجاره ها را به حساب شخصی خود واریز نموده که حتی روی آن کارت بانکی فعال بوده است.
:
1- آیا بنده می توانم بر علیه متولی دادخواست داده و اعاده حیثیت نمایم؟
2- چگونه بنده می توانم قرارداد را تمدید و تعدیل نمایم ؟
3- آیا ایشان می تواند در صورتی که از موقوفه وکالت بگیرد دادخواست جدید داده و حکم تخلیه بگیرد؟
آیا تغییر موقوفه از فرمانفرما به مسجد سادات و گماردن متولی و حتی صدور سند عرصه و اعیان از پلاک فوق به نام مسجد قانونی
است؟
4- آیا واریز وجوه اجاره به حساب شخصی متولی و حتی فعال نمودن کارت بانکی روی این حساب قانونی اس؟
5- در صورتی که متولی بتواند حکم تخلیه بگیرد تکلیف سر قفلی بنده چه می شود ؟
با تشکر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از قسمت مربوط در سايت وكيل بگيريد