مشاوره حقوقی رایگان - درباره مهریه و تدلیس

پرونده ام در دادگاه بدوی رای صادر شد رای به محکومیت من صادر شد ما اعتراض کردیم بعد رفت دادگاه تجدید نظر قبلا شعبه 24 بود حالا پرونده ام رفته شعبه 28 قاضی قرار شعبه بدوی را نقض کرد و برای رسیدگی ماهوی به شعبه صادر کننده رای اعاده کرد می خواستم بدونم قرار شعبه بدوی نقض شده ایا رایی به نفع من هست اخه پیامک اومده رای برای شما صادر شد حرفی محکومیت من نزده منظور این عبارت چیه ایا قاضی حکمی به نفع من صادر کرده یا نه؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام جهت مشخص شدن باید به شعبه صادر کننده رای مراجعه کنید یا چنانچه ثنا دارید صبر کنید تا رای در سیستم به شما ابلاغ گردد

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

فعلا فقط دادنامه حاکی از رسدگی ماهوی است و این به معنی صدور حکم به نفع شما نیست .